JellyPages.com

"Hidup Memerlukan Seribu Pengorbanan"

"Hidup Memerlukan Seribu Pengorbanan"

Friday, December 19, 2014

TRIP TO BOTANICAL GARDEN, PUTRAJAYA (01 NOVEMBER 2014)

Selama travel dan buat outdoor activities, ni antara pictures yang aku paling suka tengok.. Tak bosan tengok sebab gambar ni sangat2 cantik.. View dan snap pun nampak menarik.. Ha ni Taman Botani Putrajaya.. Ni first time datang sini.. Memang seronok sangat2.. Yelah tampat ni cantik dan banyak tempat2 menarik nak ambil gambar..

(Basirah, Azlan, Temeng, Hani, Zul, Nida, Ain dan Najwa)
Ha ni lah geng2 aku untuk outdoor activity tuh.. Kitorang ni dah macam adik beradik.. Rapat sangat2.. Semua activity akan buat bersama2, berkongsi cerita suka dan duka, saring meraihkan antara satu dan lain dan macam2 lagi laa.. Sejujurnya kalau melepak dengan dorang ni memang hilang semua tension.. Apa tidak nya boleh katakan sepanjang masa, minit dan saat asyik gelak saja.. Ha ni salah satu aktiviti menarik dekat Taman Botani ni.. Iaitu berbasikal.. Rate pun murah je.. Kitorang pergi masa weekend.. Sejam dia charge RM4.. Kitorang ambil 3 jam tapi tetap tak puas lagi.. Ahaha.. Lagipun masa tak mengizinkan masa tuh.. Yelah hujan turun dengan lebatnya.. Gambar ni rasa antara yang paling cantik..


Thanks teman sentiasa ada ketika suka dan duka.. Sentiasa bantu.. Sentiasa memberikan sokongan.. Sentiasa bersama.. Friendship till jannah ya teman2..


Ha, dekat bawah ni gambar dekat Astaka Morocco.. Memang rugi sangat2 tak pergi sana kalau datang Taman Botani Putrajaya ni.. Alah entrance fee murah jee hanya RM1 je.. Then boleh duduk lama2 dalam tuh, boleh ambil gambar sepuas2 nya dan sebagainya.. Ramai student2 yang konvo selalu ambil gambar kat sini.. Mungkin sebab view dan binaan nya yang cantik.. Buktinya?? See all the pictures below ;






No comments: