JellyPages.com

"Hidup Memerlukan Seribu Pengorbanan"

"Hidup Memerlukan Seribu Pengorbanan"

Saturday, June 14, 2014

REHLAH PUTRAJAYA SEMESTER 3

Hari ni semua entri berkaitan rehlah semata2.. Ye lah lama admin tak post ape2 kan.. Jadi sekali post nak buat semua je lah alang.. Nak menambah koleksi gambar2 admin kat google ni.. Rehlah Putrajaya ni tak ada apa sangat sebab almost setiap semester kitorang akan pergi.. Apa yang admin paling suka kat Putrajaya ni solat kat Masjid Putra tu sebab terasa sangat ketenangannya dan juga makan Lebanon Ayam.. Huhuhu tak tipu memang Lebanon Ayam Putrajaya tu sedap.. Kat mana nak cari?? Ha dekat luar Masjid Putra tu ada orang yang meniaga di atas lori2 kan?? Berhampiran dengan Tasik Cruise tu.. Ha kat situ laa.. Bagi admin seronoknya kat Putrajaya ni apabila dapat keluarga bersama2 dengan kawan2 lain.. Sebab dekat sini ni suasana nya lain sikit.. Banyak benda dapat berkongsi dengan kawan2.. Ceh suasana feeling2 gitu dengan angin yang sepoi2 bahasa kan.. Ehehehe.. Ha admin nak kongsi gambar2 admin dengan rakan2 sepanjang belajar ni.. Ni masa2 yang kitorang ke Putrajaya,










P/S : Inilah admin hobinya berjalan sahaja..

No comments: