JellyPages.com

"Hidup Memerlukan Seribu Pengorbanan"

"Hidup Memerlukan Seribu Pengorbanan"

Sunday, March 18, 2012

PERANCANGAN

Hamdallah masih diberikan kesempatan untuk melakarkan cerita kehidupan ana diruangan ini.. Erm masa telah menunjukkan jam 1.26 a.m. Namun mata masih lagi tidak terpejam.. Kenapa ya?? Sedangkan penat sangat dan mengantuk sangat ni tapi macam tak dapat nak tido.. Mungkin terbayang-bayang benda yang diinginkan kot.. Ehehehe insyaALLAH akan dapat juga tu AZLAN.. Erm susah nak lelapkan mata jadi buat la pengisian yang berfaedah.. Tau apa dia pengisian tu?? Mengira jumlah akaun simpanan yang bakal diperolehi sehingga ke akhir tahun ini.. Ehehehe lucu eak tapi itulah.. Walaupun lucu tapi tersangatlah pentingnya.. Ianya benda yang akan menjamin masa depan dan kehidupan aku kelak.. Tak dapat nak tidur tetiba akal ni menerima cahaya lampu.. Maksudnya dapat idea la.. Tahu idea apa??Idea mau bercuti ke Sarawak.. Mau ajak kawan-kawan dulu pergi sana bulan lima ni.. Masa tu dorang kan cuti jadi apa lagi.. Plan punya plan sekali tengok harga penginapan peh macam berkecai harapan tu.. Ehehehe mahal sesangat la.. Tapi nak juga pergi sana.. Nak try and tengok2 tempat tu.. Banyaknya lah perancanganmu ni kan AZLAN.. Bermimpi itu biar sampai ke bulan.. Walau tidak sampai, setidaknya kita mampu mencecah awan.. Jadi kena yakin dengan perancangan itu.. Hamdallah sepanjang cuti ini banyak pengisian yang sangat bermanfaat yang dapat aku lakukan :)..

No comments: