JellyPages.com

"Hidup Memerlukan Seribu Pengorbanan"

"Hidup Memerlukan Seribu Pengorbanan"

Thursday, October 13, 2011

2 BULAN @ 2 TAHUN??

Hamdallah hari ini ada kesempatan untuk berceloteh sedikit diruangan blog tercinta ni.. Hehehe boleh singgah sebentar sebab hari ini kerja dekat office tidak banyak.. Semua dah settle semalam.. Tapi semalam buat kerja setengah mati wooo.. Kena buat banyak kerja at the same time.. But don't mind la yang penting seronok.. Huhuhuh sebenarnya rindu mau buat penulisan ilmiah dalam blog ni tapi asyik penat ja jadi terbengkalai la segalanya.. Hehehe aku pun banyak ambil easy way.. Apalagi nak juga imarahkan blog kan, jadi kekadang tu aku copy and paste jak artikel dari mana-mana web.. Hehehe kerja yang baik.. Nak cerita sikit ni, akhir-akhir ni ramai orang yang dapat menjejak blog aku ni.. Saspen sikit laa.. Kwang kwang kwang.. Sebenarnya hari ni mau mengadu sikit dengan blog ni.. Blog, ko tau tak, aku yak sabar dah mau habis praktikal.. Bukan sebab tak mau praktikal plak.. Seronok tu seronok rasanya.. Dulu aku datang praktikal tanpa jiwa.. Sekarang ni jiwa tu dah ada lah walaupun sedikit.. Hahahahah lucu macam.. Seronok buat kerja-kerja penulisan ni cuma kadangkala itu ada kebosanan yang sampai juga la.. Yala asyik buat benda yang sama kan.. Tapi benda yang sama ni kalau selalu dibuat kita tidak akan rasa lajunya masa berlalu.. Jadi itulah yang sangat aku harapkan.. Masa cepat berlalu then aku pun pergi mengundur diri balik Sabah.. Sabar AZLAN tinggal sebulan lagi mau habiskan praktikal, buat laporan dua minggu then apa lagi chow laa.. Tak samapi dua bulan dah tinggal sini tu.. Dulu boleh stay kan sampai dua tahun.. Kali ini hanya perlu tunggu tempoh masa lebih kurang tinggal dua bulan lagi.. Banyak kenangan manis berada di DAR AL-HIKMAH ni tapi banyak juga pahit nya.. LAgi-lagi semester akhir ni.. Sabar ya AZLAN.. ALLAH tengah menguji mu itu.. Jadi pastikan ujian itu dapat gred A :)..

No comments: