JellyPages.com

"Hidup Memerlukan Seribu Pengorbanan"

"Hidup Memerlukan Seribu Pengorbanan"

Thursday, August 18, 2011

POSTING YANG BERBEZA??

Hamdallah dikeheningan malam ini ALLAH SWT berikan aku kesempatan untuk berceloteh sedikit diruangan ini.. Bertemankan udara malam yang dingin dan milo ais yang enak menyebabkan mood penulisan begitu tinggi.. Kwang3.. Padahal kongsi biasa-biasa jak bah.. Hahahaha lucu.. Firstly nak ucap jutaan terima kasih pada insan-insan yang mengenali diri ini.. Hehehe ramai yang kata posting ana akhir-akhir ni lain macam jak.. Hehehe memang soal hati kot.. Tapi berkaitan apa ya?? Mungkin persahabatan, mungkin perhubungan angkat, mungkin soal jodoh (kui3x) dan sebagainya.. Apa pun terima kasih atas perhatian daripada UMMI KDH, KAK SYAHAADAH, HAIKUNAFSI, FAIZUL dan SAPA2 LAGI la atas keberkesanan perubahan posting ana (buat ayat yang agak lucu sedikit).. Tapi itu lah hati kadangkala ALLAH turunkan sedikit tapi bolak balik nya banyak.. Tapi don't take easy about that thing!! Kena tadabbur juga.. Hehehe akhir-akhir ja ni banyak penulisan soal hati.. INSYAALLAH sekarang sudah mula seimbang semula.. Hehehe nanti posting akan seperti biasa lah tu.. Gimik jak mungkin cakap soal hati itu..

P/S :
  1. Buat UMMI KDH : Hehehe of course la akan ingat pada UMMI.. Centre of sharing.. Hehehe juga merangkap penasihat yang baik.. Thanks ya UMMI sudi berkunjung di blog yang tidak setanding dengan blog UMMI.. Biasalah luahan hati budak2 baru mahu capai tahap pra-matang kan..?? Hahahahaha.. UMMI da dekat tempat baru jangan lupa kami pula.. Hehehe tak ada orang yang bagi big support kalau mau buat program :(..
  2. Buat KAK SYAHAADAH : Thanks ya banyak bagi nasihat.. Insan yang saya cakap itu biarlah jadi tanya tanda.. Kenali lah dia melalui akhlaknya sahaja kak.. Tu pun da cukup.. Juga syukran jadi pendengar di saat genting.. Nasihat kak akan terus di ingat dan terima kasih banyak meluangkan masa untuk mendengar..
  3. Buat HAIKUNAFSI : Ya walaupun sudah tidak ingin berkujung di blog ini tapi terima kasih pernah juga berkunjung.. Terima kasih atas segalanya mainly atas perkongsian, nasihat dan sebagainya.. Apa pu kita tunggu ALLAH bagi jawapan atas segalanya kan?? Hehehe thanks a lot for the spiritual given!!
  4. Buat ABG FAIZUL : Thanks banyak2 atas segalanya.. Jasamu tidak akan dilupakan.. Akan sentiasa diingat sehingga ke akhir hayat.. Semoga ALLAH membalasnya.. Semoga beroleh kebahagiaan dan kebaikan di dunia ini.. Apapun setiap perkara itu tempuhi dengan gembira.. Don't be sad.
  5. Para pengunjung : Thanks atas kesudian membaca.. Hehehe tak dapat mention sapa2 sebab tak tahu sapa yang ada kunjung blog saya ni.. Tahu tempat pengunjung tu ja.. Apapun terima kasih ye semua..
Sengaja guna nama gelaran masing-masing.. Nanti saling mengetahui antara satu sama yang lain.. Wawawa nanti pecah rahsia ana.. Hehehehe.. Apa pun blog mulai hari ini akan kembali pada azalinya.. Tidak akan acap kali hanya menyentuh soal perasaan.. Sebab kalau kata nak elak terus tu memang lah mustahil kan?? Jadi elak sikit-sikit dulu.. Nanti lama-lama elak sepenuhnya la..

3 comments:

Syahaadah said...

ggrrrr~~~~ xpueh hti...huhu, xdpt tau spa org tu. pape pun, sori pg tdi kkak kje, mmg xbwak hp..n nk kol smula, kredit .....hehehe.. msih mnanti kot2 da kol mlm ni...xda plak.. msg ja.. lg la xdpt den nk blas.

Syahaadah said...

ggrrrr~~~~ xpueh hti...huhu, xdpt tau spa org tu. pape pun, sori pg tdi kkak kje, mmg xbwak hp..n nk kol smula, kredit .....hehehe.. msih mnanti kot2 da kol mlm ni...xda plak.. msg ja.. lg la xdpt den nk blas.

Syahaadah said...

ggrrrr~~~~ xpueh hti...huhu, xdpt tau spa org tu. pape pun, sori pg tdi kkak kje, mmg xbwak hp..n nk kol smula, kredit .....hehehe.. msih mnanti kot2 da kol mlm ni...xda plak.. msg ja.. lg la xdpt den nk blas.