JellyPages.com

"Hidup Memerlukan Seribu Pengorbanan"

"Hidup Memerlukan Seribu Pengorbanan"

Friday, August 12, 2011

MY YAHOO MESSENGER

Hamdallah hari ini diberi kesempatan untuk berkongsi serba sedikit cerita kehidupan aku diruangan ini.. Hehehe tajuk yang aku nak kongsi adalah my yahoo messenger.. Tahu kenapa?? Yahoo aku tu buat saspen je.. Dari semalam aku cuba sign in sampai tadi.. Baru dapat.. Hamdallah.. Sebenarnya risau takut tak boleh sign in dah.. Kena buat email baru.. Tu pun email baru aku.. Tak sampai tiga bulan lagi guna.. Email lama pun dulu mengalami masalah yang sama.. Erm waktu hilang email lama tu sedih gila tauk.. Yelah mana tak sedih nya semua benda guna email itu.. But now?? I need to start again with my new email.. Apapun terima kasih ya ALLAH memudahkan aku dapat membuka email aku itu.. Hehehe.. 

MOOD = GEMBIRA + SYUKUR + TERHARU :)

No comments: