JellyPages.com

"Hidup Memerlukan Seribu Pengorbanan"

"Hidup Memerlukan Seribu Pengorbanan"

Wednesday, August 17, 2011

FACEBOOK OH FACEBOOK

Hamdallah dikeheningan malam ini, aku dapat membuat sedikit perkongsian dengan antum semua.. Bayu malam yang sejuk dan dingin merasakan aku terasa sentuhan dan nikmat daripada ALLAH SWT.. Erm penulisan aku kali ini aku lakukan dihadapan rumah iaitu di berada rumah.. Rasa seronok duduk didepan rumah ni sambil dengar lagu.. Ini kali pertama aku lepak depan rumah sampai jam begini.. Hehehehe.. Sebenarnya perkogsian aku malam ini berkaitan dengan facebook.. Facebook oh facebook.. Sebenarnya keinginan aku untuk menggunakan facebook itu mulai ada tapi entahlah terasa macam berat pula.. Beberapa hari ini dah cuba active kan semula.. Tapi tak sampai sepuluh minit pun dah deactivated semula dah.. Rasa macam tak tetap hati ini nak gunakan facebook itu.. Dalam erti kata lain langsung tak berminat dah.. Hehehehe bagi aku guna blog ini more better than facebook.. Tapi setiap orang kan ada pandangan masing-masing.. Mungkin keputusan aku untuk deactivated facebook untuk sementare itu telah bertukar.. Mungkin aku aka deactivated ia untuk selama-lamanya.. Apa pun aku rasa dah cukup gembira dengan adanya blog ini.. Blog ni banyak berjasa buat aku.. Thanks ya blog :)

No comments: