JellyPages.com

"Hidup Memerlukan Seribu Pengorbanan"

"Hidup Memerlukan Seribu Pengorbanan"

Sunday, July 3, 2011

UPDATING

Hamdallah dikeheningan subuh ini ALLAH SWT berikan kekuatan untuk menuliskan sedikit perkongsian diruangan ini.. Seperti sekian lama ana menyepi dari ruangan ini.. Padahal baru berapa hari jer tak publish artikel baru.. Hampeh betul.. Mungkin rasa lama tidak menulis sebab terlalu kerap dengan blog dah kot.. Jadi sehari ibarat setahun dah.. Hehehe berjiwang dengan kekasih dimedan dakwah.. Kadangkala rasa bosan nak publish artikel or anthing dekat ruangan ni.. Hehehe bukan apa tadi macam no reaction orang kata.. Tak ada comment and anything else.. Macam non-sense.. Hehehe mungkin ada baiknya tiada siapa yang leave comment.. Tapi bagi ana blog ni seronok.. Macam-macam benda yang kita leh share.. Yelah orang tak ramai sangat yang suka blog apa lagi nak baca.. Hehehe blog ni fleksible.. Boleh jadi diari, medan dakwah, medan ilmu dan banyak lagi.. Itulah kelebihannya.. Hehehe tengok blog orang nampak gah jer.. Design menarik dan ramai follower.. Tapi tidak mengapa mungkin perlu tingkatkan usaha dan buat penambahbaikan untuk blog ana yang terlebey cute ni.. Hahaha.. Senyum sinis!! Erm esok insyaALLAH ana akan teruskan lagi untuk publish artikel-artikel baru.. Tapi entah lah ada ker yang minat nak baca?? Hehehe seronok juga kalau dapat tahu pengunjung setia blog kita ni kan?? Terus bleh appreciate mereka.. Kwang kwang kwang.. Angan-angan yang tak sudah.. Hehehe oklah nak siapkan assignment sikit lagi.. Then go to sleep ZzZzZzZzZzZzZz.. Esok kita kongsi cerita lagi..  
SALAM MUHASABAH BUAT SEMUA RAKAN-RAKAN BLOG..

No comments: