JellyPages.com

"Hidup Memerlukan Seribu Pengorbanan"

"Hidup Memerlukan Seribu Pengorbanan"

Thursday, February 17, 2011

KAMPUNG PASIR BERDENGUNG


Hamdallah maih diberi kesempatan untuk mencoretkan cerita hidupku diruangan ini.. Wah finally sampai juga hampir ke penghujung.. Malam ni lakonan BI LEVEL 3 dah nak present da.. Sejuk rasa hati ini.. Next week pun dah final.. Hopefully malam ni berjalan dengan lancar dan dapat melakukan yang terbaik.. Harap semuanya positif.. Buat semua rakan-rakan GOOD LUCK.. Thanks for the co-operation to Han, Iz, Tipah, Mal, Tiqa, Siti dan Kak Gee.. And maf atas segala salah silap dan kekeliruan selama berlangsungnya latihan drama ini.. Thanks a lot to Madam Nafrun banyak memberi tunjuk ajar dan nasihat sehinggalah kami dapat melangsaikan tugasan ini.. Owh lupa buat crew-crew lakonan juga terima kasih banyak-banyak.. To Kak Lela, Kak Fatin, Kak Fik, dan Nadia.. To all my friends thanks for u support.. Sekalung penghargaan buat semua individu yang membantu menjayakan drama ini.. Salam bertemu dimedah pementasan drama malam ini.. Malam ni malam keramat lah katakan.. Persoalannya ialah, berjayakan aku membawa dan melakonkan watak Tok Leman?? Ya Tok Leman watak keramat untuk selamanya :).. Tok Leman seorang yang sangat serius, guru silat, angkuh, pendendam, bengis, not talk-active.. Finally bertaubat juga.. SAKSIKAN PERSEMBAHAN KHAS STUDENTS ENGLISH LEVEL 3.. Drama yang bertajuk : KAMPUNG PASIR BERDENGUNG..


SELAMAT MENONTON DRAMA LEVEL 3..

No comments: