JellyPages.com

"Hidup Memerlukan Seribu Pengorbanan"

"Hidup Memerlukan Seribu Pengorbanan"

Saturday, February 19, 2011

EXAM OH EXAM


Hamdallah di malam yang hening dan syahdu ini ALLAH masih memberikan aku kesempatan dan kudrat untuk mencoretkan perkongsian diruangan ini.. Next week we will have our final exam.. Hopefully we can do it as well as we can.. Hehehehe.. Same thing for me too.. Harapnya sem ni aku dapat buat yang lebih gempak dari sebelum-sebelum ini.. Hehehehe oh my dream.. Hurmmm,as usual, when exam week is coming, orang akan sibuk dengan muroja'ah and submit assignment.. Ada yang study sampai pukul 3 pagi dan lebih hebat lagi ada yang langsung tak tidur.. Subhanallah.. Huh hebat gila.. Tapi lau bukan exam week, bilik kuliah gelap jeee.. Hantu2 yang memenuhi bilik kuliah.. Ehehehe.. Baguslah tu juga.. At least ada juga masanya bilik kuliah tu terang benderang dalam satu tempoh pada setiap semester.. Wah banyak merapu jak taw.. Actually my main reason write this post just to wish good luck to all students.. Yeah minggu exam kan.. Hopefully ramailah yang mabruk nanti ya..




Cayok2 buat semua rakan-rakan n teman-teman perjuangan.. N maaf juga bagi setiap kesalahan yang dilakukan.. Ucapan selamat maju jaya buat semua pelajar KDH (Student Syariah, Usuluddin, Muamalat, Psikologi, Kaunseling dan Perakaunan).. Buat Pra-Persekolahan exam lama lagi kan.. So wish kemudian la.. Pada antum semua juga selamat jadi penunggu setia KDH selama tempoh kami bercuti 2 bulan.. Hak Hak Hak.. Pada lecturer tu bagi-bagi lah markah lebih sikit yea.. Ehehehe.. USAHA TANGGA KEJAYAAN.. MABRUK ALAINA..

No comments: